نامین و تجهیز صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و ... چشم انداز صنعت

اقلام پایپینگ، لوله، اتصالات،شیرآلات، ابزار دقیق، کنترل بخار، تولید و ساخت انواع قطعات،انواع فلنج و اتصالات

نامین و تجهیز صنایع نفت و گاز و پتروشیمی و ... چشم انداز صنعت

اقلام پایپینگ، لوله، اتصالات،شیرآلات، ابزار دقیق، کنترل بخار، تولید و ساخت انواع قطعات،انواع فلنج و اتصالات

ویژگی‏‌های مجموعه چشم‌انداز صنعت بین‌الملل:

• دانش فنی کارآمد و تجربه‏ کلان در شناخت تاسیسات و پایپینگ
• ارائه مشاوره‏ فنی و تخصصی در زمینه‏ پایپینگ و انتخاب متریال
• برآورد مالی پروژه‏ها و پاسخ به استعلام‌‏های مرتبط در سریع‌‏ترین زمان ممکن
• تامین کالا مطابق با درخواست، همراه با شناسنامه و در صورت عدم موجودی، ساخت و یا واردات کالای مورد نظر
• ساخت انواع قطعات شامل انواع فلنج، شیرآلات و سایر قطعات فلزی و غیر فلزی با آلیاژهای مختلف و تخصصی
• پشتیبانی در تمامی مراحل از جمله تامین، ارسال، تایید نهایی و تامین کالا در مواقع اضطراری
• گستردگی کالاهای موجود از جمله انواع شیرالات، اتصالات، فلنج و لوله ...
• امکان ارسال نمونه برای رویت و تایید کالای درخواست شده

۲ مطلب در خرداد ۱۴۰۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰



در صنعت های مربوط به لوله و اتصالات، روزانه تعداد زیادی محصول برای لوله کشی ها و اتصالات ساخته می شوند. زیرا در همه ی صنف ها، لوله و اتصالات کاربرد دارند و مورد استفاده قرار می گیرند. این محصولات در انواع مختلفی تولید می شوند که هر کدام از آنها کاربرد منحصر به فردی دارند. 


بهتر است شما آشنایی لازم را با انواع لوله ها در لوله کشی های خانه خود از جمله لوله کشی های مربوط به آب های پکیج ها، آب مصرفی، لوله کشی های فاضلاب، لوله کشی های گاز و لوله کشی های پسماند های خانه  و ... داشته باشید؛ تا بدانید کدام نوع از لوله های موجود در بازار برای نیاز شما مناسب تر هستند. به همین خاطر ما در این مطلب قصد داریم شما را با انواع لوله و اتصالات و کاربرد های هر یک از آنها آشنا کنیم؛ پس با ما همراه باشید.





انواع لوله و اتصالات چشم انداز صنعت

 



 

انواع لوله و اتصالات


به طور کلی اتصالات مدل های مختلف لوله جزو مواردی مهم و حائز اهمیت می باشد که باید قبل از انجام دادن آن به یکسری موارد دقت کرد. برای انجام این کار می توان از یکسری قطعات خاص استفاده کرد، تا اتصال به بهترین شکل ممکن صورت گیرد. انواع این اتصالات عبارتند از:




مغزی


یکی از مهمترین قطعات موجود در اتصالات انواع لوله ها، مغزی می باشد. اگر قرار باشد که دو عدد لوله را به هم اتصال دهیم، بهتر است که از یک مغزی برای این کار استفاده کنیم. برای راحت تر قرار گرفتن لوله در داخل مغزی از رزوه ها استفاده می شود. به صورت کلی مغزی ها این امکان را دارند که انواع مختلف لوله ها را به یکدیگر اتصال دهند. در اتصالات با مغزی این امکان وجود دارد که لوله هایی که قطر متفاوتی دارند را به یکدیگر متصل کرد. 
 



مهره ماسوره


یکی دیگر از پرکاربرد ترین قطعه ها در اتصالات لوله، مهره ماسوره می باشد. مهره ماسوره بایستی به شکل سه تکه ای ساخته شود تا بتوان از آن استفاده کرد. در این وسیله از اتصالات نر و مادگی بکار گرفته می شود. معمولا از این نوع اتصال در اتصالات آب گم کن ها ویا انواع پکیچ ها، لوله کشی های بسته در خانه ها و اتصالات شیرهای قطع و وصل استفاده می شود. مهره های ماسوره از طریق آچار مهره ماسوره باز یا بسته می شود.





لوله و اتصالات چشم انداز صنعت


 
درپوش لوله



همانگونه که از نام این اتصال مشخص است برای مسدود کردن انواع لوله ها از درپوش لوله استفاده می شود. بهتر است بدانید که برای مسدود کردن لوله ها معمولا ار دو نوع درپوش پر کارد به نام های درپوش شش گوشه و چهار گوشه استفاده می شود.



بوشن


یکی از قطعات مهم در لوله و اتصالات که بسیار پر کاربرد است، بوشن می باشد. این قطعه از داخل شامل رزوه است که این امکان را دارد که لوله هایی که از خارج آنها دارای رزوه می باشند را به یکدیگر وصل کند. این قطعه شامل انواع متفاوتی است:


بوشن معمولی
بوشن روپیچ تو پیچ
بوشن تبدیل


 

اتصالات فلنچی


در بعضی از اتصالات مربوط به لوله ها، قطعاتی به کار می گیرند که به آنها فلنج می گویند. این فلنج ها دارای صفحات چدنی می باشند که در لوله و اتصالات همراه با واشر استفاد می شوند.
 

اتصالات سه راهی
 

در مسیر لوله کشی ها برای ایجاد انشعاب از سه راهی استفاده می شود. اتصالات سه راهی دارای انواع گوناگونی می باشند. این موارد عبارتند از:
سه راهی تبدیل
سه راهی 45 درجه
سه راهی قائم
 

چهار راهی


در بعضی از مسیر های لوله کشی برای به وجود آوردن انشعبات بیشتر، از لوله و اتصالات چهار راهی استفاده می کنند. تنها فرقی که بین این قطعه با قطعه سه راهی وجود دارد این است که یک انشعاب به این قطعه اضافه شده.

 

اتصالات زانویی
 

در مسیر های لوله کشی ممکن است نیاز باشد که با لوله و اتصالات، تغییر مسیر ایجاد کنید. برای این کار از قطعه ای به نام زانویی استفاده می شود. زانویی ها در انواع متفاوتی وجود دارد که این مدل ها عبارتند از: 


زانویی تبدیل
زانویی 45 درجه
زانویی 90 درجه

 

اتصالات زانویی چشم انداز صنعت



فروشگاه اینترنتی لوله و اتصالات به چه صورت است؟


افراد زیادی هستند که تلاش می کنند از فروشگاه های اینترنتی مختلف برای اطلاع از قیمت لوله و اتصالات به صورت آنلاین استفاده کنند. بنابراین شما این امکان را دارید که به منظور قیمت گرفتن از بازار های لوله، از انواع سایت های فروش اینترنتی لوله برای خرید مدل های مختلف لوله و اتصالات استفاده کنید. همچنین شما می توانید از طریق این سایت ها با انواع لوله ها وو اتصالات بیشتر آشنا شوید و همه ی مدل های آنها را در یک جا ببینید.

 

فروش لوله و اتصالات باید به چه صورتی انجام شود؟



در عصر امروز تعداد زیادی از فروشگاه های لوله و اتصالات سعی بر این دارند که با فروش لوله ها و اتصالات صنعتی و ساختمانی و تولید و عرضه آن را به بهترین شکل ممکن انجام دهند. اما متاستفانه کمتر فروشگاهی توانسته است که لوله ها واتصالاتی با کیفیت به مشتریان خود ارائه دهد. کیفیت و مرغوب بودن جنس این محصولات امری مهم ترقی می شود. بنابراین بهتر است برای خرید لوله به همراه اتصالات به فروشگاه های معتبر مراجعه کنید.


 مجموعه چشم انداز صنعت بین الملل توانسته، انواع لوله ها و اتصالات را در برند ها و کیفیت های مرغوبی به مشتریان خود ارائه دهد. به همین خاطر می توانید با خیالی راحت از این مجموعه خرید کنید و بابت کیفیت آن کاملا مطمئن باشید. فروش لوله اتصالات صنعتی جزو یکی از پر طرفدارترین قسمت های فروش در فروشگاه ها می باشد.



 

کاربرد انواع لوله ها در فعالیت های ساختمانی



در تعداد زیادی از فعالیت های ساختمانی از نوع های مختلف لوله و اتصالات استفاده می شود. به شکل کلی در مواردی مثل لوله کشی آب های مصرفی، لوله کشی گاز و سیم کشی های ساختمان ها از مدل های مختلف لوله استفاده می شود. در این قسمت شما را با انواع لوله ها آشنا می کنیم. این موارد عبارتند از:
 

لوله مانیسمان

یکی از پرکاربرد ترین لوله های فولادی، لوله مانیسمان می باشد. این لوله ها به دو شکل ساخته می شوند؛ یکی لوله ی فولادی درزدار و دیگری لوله فولادی بدون درز. توجه داشته باشید که لوله های درزدار، یکی از انواع لوله هایی است که به جوشکاری نیاز دارد و از این مدل لوله ها به منظور جا به جایی جریان برق با فرکانس های بالا استفاده می شود. 


یکی دیگر از کاربرد های مهم لوله مانیسمان این است که در انتقال فرآورده های مهمی مثل نفت و گاز مورد استفاده قرار میگرند. همانطور که می دانید برای جا به جایی فرآورده های مهمی مثل نفت، نیاز است از لوله هایی با مقاومت بالا استفاده شود؛ که هیچ گاه در مسیر انتقال این مدل فرآورده ها مشکلاتی مثل سوراخ شدن لوله، شکستگی یا نشتی لوله ها و یا آسیب زدن به فرآورده نفتی اتفاق نیوفتد. این لوله به لوله های آتش خور معروف هستند. 



لوله و اتصالات چشم انداز صنعت



همچنین گاز ها به دلیل حساسیت بالایی که دارد و همین طور در این بحران کم گازی ارزشمند و پر هزینه است، بایستی در جا به جایی آنها بسیار محتاط بود؛ به همین خاطر از لوله مانیسمان به منظور انتقال این ماده استفاده می شود. به شکل کلی این لوله های مانیسمان از کربن، استیل و فولاد ساخته شده اند، که برای آنها سایز هایی مشخص شده، این سایز ها عبارتند از: 10، 20، 40، 80 و 120 .
 

لوله پلاستیکی

در صنعت های ساختمان سازی و انواع تاسیسات های مکانیکی و الکتریکی، بیشتر از لوله های پلاستیکی استفاده می شود. این لوله ها برای انتقال همه ی موادها به شکل جامد، مایع و گاز استفاده می شود. در لوله های پلاستیکی نیز می توان مانند دیگر لوله ها، سیالات را به هر سه شکل جامد، مایع و گاز انتقال داد.


لوله کاروگیت

یکی از لوله هایی که در خانواه لوله های پلی اتلین قرار دارند، لوله کاروگیت می باشد. این مدل لوله به نام لوله های پلی اتلین دو جداره نیز معروف است. برای تولید این نوع لوله ها از موادی که در ساخت لوله های پلی اتلین به کار می رود، استفاده می شود. بهتر است بدانید که یکی از مقاوم ترین لوله های موجود در بازار، همین لوله های کاروگیت می باشد. به شکل کلی هر چقدر مقدار ضخامت و جداره های داخلی لوله ها بیشتر باشد، آن لوله در مقایسه با سایر لوله ها مقاومت بیشتری دارد. یکی دیگر از مواردی که در رابطه با این لوله ها وجود دارد این است، این نوع لوله ها از مقدار اصطحکاک مایعی که در داخل این مدل لوله ها وجود دارد، می کاهند.
 

لوله استیل

این مدل یکی از انواع لوله و اتصالات می باشد؛ و همانطور که از نام آن مشخص است، از استیل تولید شده اند. به شکل کلی یکی از آلیاژ های آهن، استیل می باشد که از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. لوله های استیل به دلیل داشتن خاصیت ضد آبی، برای منتقل کردن سیالات مایع و مرطوب بسیار مناسب هستند. این نوع لوله ها در تاسیسات مکانیکی و الکترونیکی نیز کاربرد دارند. از مهمترین ویژگی های لوله استیل می توان مقاومت بالای آن ها در مقابل خوردگی، زنگ زدگی و حرارت زیاد را نام برد. به همین خاطر از آنها برای جا به جایی سیالات حساس مثل فرآورده های نفتی استفاده می شود.



یکی از روش هایی که موجب می شود، مقاومت لوله های استیل بیشتر شود، اضافه کردن مقدار آهن به اسیل است. بهتر است بدانید که این نوع لوله ها برای تعمیر، هزینه ی زیادی را به خود اختصاص می دهند. برای آشنایی بیتشر با لوله استیل، مطلب آن را بخوانید.


لوله گالوانیزه



یکی از مهمترین مدل های لوله که در صنعت ساختمان سازی کاربرد دارد، لوله و اتصالات گالوانیزه می باشد. برای ساخت این نوع لوله از عناصر معروف روی، استفاده شده است. و به خاطر داشتن روکشی برای افزایش مقاومت آنها، به آن لوله گالوانیزه می گویند. ویژگی این لوله ها این است که در برابر انواع زنگ زدگی و خوردگی مقاوم می باشد و هیمن امر موجب شده در اکثر سیستم های تاسیساتی مورد استفاده قرار بگیرد. 


از لوله های گالوانیزه (Galvanized pipe) در لوله کشی های ساختمان های مسکونی و شهری، آب و فاضلاب و راه اندازی آتش نشانی، استفاده می شود. لوله های گالوانیزه دارای مزایای زیادی می باشند، مثلا می توان هزینه ی پایین راه اندازی و نصب آن را نام برد. همچنین این لوله بر خلاف دیگر لوله ها دارای عمر زیادی می باشد. شما این امکان را دارید که از آنها برای پروژه های ساختمانی بسیار بزرگ  نیز استفاده کنید. 




 

معمولا بیشتر سازه ها در صنایع دارای قطعات گوناگون ( ریختگی، آهنگری شده، نوردی و ...) می باشند که به وسیله ی روش های مختلف به یکدیگر وصل می شوند و درواقع اتصالات به وجود می آید. در این مطلب قصد داریم شما را با انواع لوله و اتصالات جوشی و تعریف آن آشنا کنیم، پس با ما همراه باشید.



اتصالات جوشی چشم انداز صنعت


روش های گوناگون اتصال قطعات به یکدیگر را بر اساس نوع فرآیند و یا بنیان علمی آنها به دسته های متفاوتی به شکل زیر طبقه بندی می کنند:
 



شیوه های مکانیکی (پیچ، پرچ، پین، کشو، خار و ...)
دسته ی مربوط به شیوه های مکانیکی متالوژیکی (لحیم کاری، جوشکاری و ...)
شیوه های شیمیایی ( چسب های معدنی و آلی)
دسته بندی طبق نوع اتصلات
شیوه های اتصال موقت (پین، پیج و مهره، خار و ...)
شیوه های اتصال نیمه موقت (لحیم کاری نرم، پرچ و برخی از چسب ها)
شیوه های اتصال دائم ( لحیم کاری و جوشکاری سخت و بیشتر چسب ها)



جوشکاری چیست؟



اتصال دو قطعه فلزی یا غیر فلزی به یکدیگر را در اثر عوامل خارجی، جوشکاری می گویند. منظور از اتصال دو قطعه با عوامل خارجی همان حرارت و فشار و... است که عصر امروز  به شکل یک علم پیشرفته و تاثیر گذار در خدمت صنایع در آمده است که در روزگار های قدیم یک هنر محسوب می شد. اولین اتصالات جوشی در تاریخ بشر در بخش های شرقی توسط چینی ها و در بخش های غربی توسط رومی های باستان انجام شده است. 


چینی ها حدود سه هزار سال قبل از میلاد، دانش مربوط به اتصالات جوشی بعضی از فلزات و غیر فلزات را دانسته بودند و رومی ها نیز از لحیم ها استفاده می کردند که در عصر امروز با کمی تغییر در صنعت های جدید مورد استفاده قرار می گیرد.





تاریخچه جوشکاری



ایرانیان، مصریان، فنیقی ها و پیشیان قوم آزنتک در مراکز به قوانین و اصول اتصالات و به ویژه جوشکاری پی برده اند؛ اما با این وجود شروع جوشکاری به شکل یک فناوری از سال 1800 میلادی رقم خورد و در سال 1885 دو شخص انگلیسی به اسم های بناردز و اولزوسکی، جوشکاری قوس الکتریکی را ابتدا اختراع کردند. 


در سال 1890 میلادی برای اولین بار از میله فولادی به عنوان یک پر کننده استفاده شد و در سال 1900 میلادی جوشکاری به وسیله ی اکسیژن و استیلین توسط مشعل انجام می شود. در همین سال برای اولین بار جوشکاری فشاری به شکل اصطحکاکی صورت می گیرد. در سال 1940 میلادی یک شخص سوئدی به اسم اسکار شلبرگ، الکترود روکش دار را اختراع کرد. 


بعد از شروع یکسری از فعالیت ها برای شروع جنگ جهانی دوم (1920) و با آغاز تلاش هایی که به منظور ساخت، تعمیر و همین طور تکمیل هواپیماها، کشتی ها، تانک و آتشباره ها شد. اتصالات جوشی نیز بسیار اهمیت پیدا کرد. در برخی از کشور ها که به شدت درگیر جنگ شده بودند، تولیدات تجهیزات نظامی در این کشور ها بیشتر شده بود به همین خاطر طراحی و ابداع شیوه های ارزان با سرعت بالا و مطمئن برای جوشکاری و اتصلات به وجود آمد. 


در طی همین سال ها شیوه ها ی جدید ماشینی برای اتصالات جوشی طراحی و آزمایش شد. بعد از این در سال 1930 شیوه استفاده از گاز های محافظ در آمریکا و اروپا رایج شد و برای اولین بار در اواسط همین سال تکنیک جوشکاری به صورت زیر پودری اختراع شد. 


با تموم شدن جنگ، فعالیت های کارخانجات شروع شد و چرخه تولید روز به روز سرعت می گرفت. با رونق چرخه صنایع در شرق و غرب و مطالعه و تحقیق، اتصالات جوشی در کشور های مختلف جهان پیشرفت کرد.


در کشور هایی مثل اروپا و آلمان، جوشکاری استاندارد سازی شده و در صنعت هایی مثل فولاد خودرو و ماشین آلات بسیار اهمیت پیدا کرده است.

 

منبع: لوله و اتصالات 

 

  • محبوبه شیخ
  • ۰
  • ۰


تجهیزات پایپینگ در اکثر صنایع به ­ویژه حوزه نفت، گاز، پتروشیمی، عمران، نیروگاه، صنعت آب و فاضلاب کاربرد دارد و باید دارای تاییدیه لازم باشد. مجموعه چشم انداز صنعت بین الملل مجموعه ای توانا در زمینه تامین و تجهیز لوله و اتصالات، شیرآلات صنعتی، انواع فلنج، ابزار دقیق و کنترل بخار به شمار می آید.

راهنمای خرید لوله و اتصالات، شیرآلات صنعتی و فلنج با مناسب ترین قیمت در تهران

تجهیزات پایپینگ در اکثر صنایع به ­ویژه حوزه نفت، گاز، پتروشیمی، عمران، نیروگاه، صنعت آب و فاضلاب کاربرد دارد و باید دارای تاییدیه لازم باشد. مجموعه چشم انداز صنعت بین الملل مجموعه ای توانا در زمینه تامین و تجهیز لوله و اتصالات، شیرآلات صنعتی، انواع فلنج، ابزار دقیق و کنترل بخار به شمار می آید.

محصولات و تجهیزات مجموعه چشم انداز صنعت بین الملل، دارای گواهی تست و شناسنامه معتبر می باشد، در صورت نیاز، تست و صدور گواهی، تست فشار و آنالیز متریال امکان پذیر است. در ادامه شما را با محصولات پر کاربرد آشنا خواهیم کرد.

آشنایی با پر کاربرد ترین شیرآلات صنعتی


امروزه شیرآلات صنعتی به یکی از پر کاربرد ­ترین محصولات صنعتی تبدیل شده است. ولو یا شیرآلات یک دستگاه مکانیکی است که فشار و جریان آب را درون سیستم کنترل می کند. در صنایع مختلف، شیرآلات براساس موارد مختلفی مانند نحوه اتصال، سایز، اجزا اپراتوری و عملکرد، دسته بندی می شوند. قیمت شیرآلات صنعتی در انواع مختلف متفاوت است.

شیرآلات صنعتی چیست و چه اجزایی دارد؟

شیر وسیله‌ای است که برای قطع و وصل، تنظیم میزان جریان یا منحرف‌ کردن مسیر جریان سیالات به کار می­رود.
شیرها فرآیند فشار آب و کنترل جریان را با انجام یکی از عملیات­ ها، کنترل می­کنند. این عملیات عبارتند از:

آزادسازی جریان آب یا متوقف کردن آن به ­وسیله کنترل فشار
تغییر میزان جریان مایعات
تنظیم جریان و فشار سیالات
آزادسازی و متوقف کردن جریان مایعات

شیرآلات صنعتی دارای مدل­های بسیار متنوعی هستند، هرکدام از آن­ها برای یک یا چندین عملکرد مشخص­شده و در صنایع مختلف اجرا می شوند. شیرآلاتی که قصد تهیه آن را دارید، باید از لحاظ کاربرد با فرآیند موردنظر شما متناسب و از استاندارد لازم نیز برخوردار باشد.

اجزا شیرآلات صنعتی
اجزا اصلی شیرآلات صنعتی عبارتند از: کلاهک یا همان درپوش صنعتی، بدنه، عملگرا، پکنیگ.

انواع شیرآلات صنعتی
شیرآلات صنعتی بر اساس شرح وظیفه عبارتند از: شیرهای قطع و وصل، شیرهای تنظیم جریان، یک ‏سوکننده‏ جریان، شیرهای انحراف جریان

برخی از انواع شیرآلات شامل: شیر دروازه ‌ای، شیر سماوری، شیر توپی، شیر یک ‌طرفه، شیر پروانه ‌ای، شیر کروی، شیر سوزنی، شیر دیافراگمی، شیر قطع خودکار جریان می باشد.

انواع شیرآلات صنعتی
ملزومات کنترل و بخار شامل: کنترل کننده ‏های سطح(لول سوئیچ)، لول گیج، فلو سوئیچ، لول ترانسمیتر، سوئیچ فشار (پرشر سوئیچ)، ترانسمیترهای فشار، سایت گلاس، شیر پنوماتیک قطع و وصل، شیرهای کنترلی، شیر فشارشکن، شیر اطمینان، تله بخار، شیر هواگیری(ایر ونت)، گیج فشار(مانومتر).

اتصالات جوشی در لوله ­کشی
لوله و اتصالات جوشی برای تغییر دادن مسیر خطوط لوله، برای کاهش یا افزایش اندازه سوراخ­های لوله، انشعابات و یا مسدود کردن یک خط لوله استفاده می­شوند.

انواع اتصالات

اتصالات جوشی لب به لب: این نوع اتصالات شامل زانو و خم، زانو شعاع کوتاه، شعاع بلند، زانو برگشتU، زانوکاهنده، زانو مایتر، درپوش، سه راهی مساوی، سه راهی تبدیل، سه راهی 45 درجه، کاهنده-تبدیل می باشد.

اتصالات فشار قوی
اتصالات استنلس استیل کلاس 150
اتصالات روزه ای از جنس چدن مالیبل

اتصالات محفظه‏ای و رزوه‏ای: این اتصالات شامل روپیچ توپیچ – تبدیل دنده، درپوش، سرپوش، بوشن، بوشن تبدیل، نیم ‏بوشن، سه ‏راه، چهار راه، زانو 45 و 90 درجه، زانو چپقی، مغزی، مغزی تبدیل، کوپلینگ گوشواره ای، سوئیچ نیپل، ولدولت، تردولت، ساکولت، لاترولت، اتصال البولت، سوئیپ اولت، مهره ماسوره، بست ویکتالیک می باشد.

لرزه گیر: جهت کاهش ارتعاشات و نوسانات ایجاد شده از لرزه ‏گیر در خط لوله تجهیزات استفاده می‏شود.

اتصالات انشعابی و نشت ‏بند شامل: سَدل، اسپلیت ‏تی، هات ‏تپ

اتصالات فشاری یا اتصالات ابزار دقیق: برای انتقال و توزیع سیالات و گازهای فوق خالص استفاده می گردد.

اتصالات و شیرآلات صنایع غذایی: این نوع اتصالات نیز شامل شیرپروانه ای دستی صنایع غذایی، شیر پروانه زانویی خم دار، شیر پروانه پنوماتیک، شیر پروانه دو سرمهره استیل، شیر چنج اور پنوماتیک، شیر یک طرفه صنایع غذایی، شیر نمونه برداری، شیر دیافراگمی، پمپ صنابع مواد غذایی، کلمپ صنایع غذایی، مهره ماسوره صنایع غذایی والسی و جوشی، زانو استیل صنایع غذایی، سه راه و سه راه تبدیل صنایع غذایی، چهاره راه استیل، بست لوله پایه دار صنایع غذایی، واشر سیلیکون، تبدیل هم مرکز و غیر هم مرکز، گوی شستشوی جوشی و پین دار، گوی شست و شوی متحرک، جت شست و شوی استیل، ساید گلاس-آب نما، درب مخزن، کور کن، مهره کور زنجیر دار استیل، فیلتر صافی، فیلتر خطی استیل، چفت و بست استیل، کف شور استیل، آچار مهره ماسوره، دسته شیر پروانه می باشد.

فلنج چیست و چه ویژگی­هایی دارد؟

فلنج‏­ها یکی از اتصال‏دهنده‏های لوله‏ها، شیرآلات و دستگاه‏‏ها به یکدیگر هستند. فلنج قطعه‏‏ای دیسکی شکل است که همیشه به­صورت جفت به کمک پیچ و مهره دو قطعه را به­ هم متصل می‏کند. قیمت فلنج با توجه به قطرهای مختلف، متفاوت است.

فلنج

با به کارگیری فلنج­ ها، باز کردن لوله­ها به سهولت قابل انجام است و دیگر نیاز به دستگاهی خاص یا وارد کردن فشار و نیروی زیاد نمی باشد.

نحوه اتصال فلنج ها به شرح زیر می باشد:
فلنج سطح ساده
فلنج سطح برجسته
فلنج نر و ماده
فلنج با صفحه دارای زبانه و شیار
فلنج با صفحه‏ اتصال رینگ

دسته‏ بندی فلنج‏ ها از نظر نوع اتصال به لوله عبارتند از:

فلنج کور، فلنج گردن‏دار(گلودار) جوشی، فلنج روکار(اسلیپان)، فلنج لبه دار ‏- لپ جوینت، کفرینگ، فلنج با جوش محفظه‏ای، فلنج رزوه‏ای، فلنج مهارکننده، فلنج اریفیس، صفحه اریفیس، اسپد، اسپیسر، فلنج عینکی(سپکتیکال)

مجموعه چشم انداز صنعت بین الملل در زمینه واردات، تامین لوله و اتصالات، شیرآلات صنعتی، انواع فلنج و ابزار دقیق فعالیت دارد. شما می توانید برای مشاهده سایر محصولات وارد سایت شوید.

لوله و تیوب

لوله ‏ها و تیوب­ ها برای انتقال سیالات از جمله مایع، گاز و پودر قابل استفاده است که شامل لوله بدون درز seamless pipe و لوله درزدار welded pipe می باشد.

تیوب: نسبت به خزش مقاوم هستند، برای انتقال حرارت، فشار و دمای بالا استفاده می‏شوند، در بویلرها، کوره‏های نفتی، مبدل‏های حرارتی، پمپ‏ها و خطوط سوخت یا هوارسانی کاربرد دارد.

سایزهای رایج لوله و اتصالات ‏چشم انداز صنعت بین الملل عبارتند از "2/1 الی "48 .

انواع لوله‏ ها بر اساس نوع متریال شامل: استنلس استیل، کربن استیل، فولاد گالوانیزه، چدن

انواع لوله استنلس استیل‏: این لوله ها دارای انواع متفاوتی هستند که عبارتند از:
آستنیتی، فریتی، آستنیت و فریتی داپلکس، مارتنزیتی.

انواع فولادهای ضد زنگ‏ آستنیتی شامل:
استیل 304: متداول‌ترین فولاد ضدزنگ در صنایع
استیل H304: دارای مقاومت خزش بالا
استیل 316: دارای خواص مکانیکی و مقاومت بهتر در برابر خوردگی
استیل 321 و 347: دارای مقاومت در برابر خوردگی و اکسیداسیون
استیل 317: مناسب برای خطوط حاوی آب دریا
استیل 310 و 309: دارای درصد بالای نیکل و کروم
فولاد کم‌آلیاژ: نوعی فولاد آلیاژی با درصد عناصر آلیاژی پایین که عبارت است از:
A335-P11
A335-P22
A335-P91
A335-P92
فولاد آلیاژی: دارای درصد عناصر آلیاژی بالاتر می باشد.

لوله غیرفلزی: این نوع لوله شامل پلی ‏وینیل کلراید، پوش ‏فیت، پلی‏ اتیلن، لوله کاروگیت، پلی پروپیلن، لوله و اتصالات پنج لایه، پلی وینیلیدین فلوراید، پی تی اف ای می باشد.

جهت ارائه توضیحات تکمیلی و قیمت شیرآلات صنعتی، فلنج، لوله، اتصالات و سایر محصولات با مجموعه چشم انداز صنعت بین الملل در ارتباط باشید.

منبع: قیمت شیرآلات صنعتی

  • محبوبه شیخ